Ingredientai
400 g sojos pupelių
1 stiklinė džiovintų spanguolių
1 stiklinė šparaginių pupelių, supjaustyti maždaug 4 cm
150 g fetos sūrio
½ citrinos sulčių
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
juodųjų pipirų
Gaminimas
Paruoškite sojos pupeles pagal instrukciją ant pakuotės. Dideliame dubenyje paruoškite šalto vandens. Sudėkite šparaginės pupelės į verdantį vandenį 3 minutėms. Nupilkite nuo šparaginių pupelių vandenį ir iš karto sudėkite jas į šaltą vandenenį. Tai padės sustabdyti virimo procesą ir taip pat padės išsaugoti šparagines pupeles ryškiai žalias. Atvėsusias šparagines pupeles nusausinkite.
Sudėkite sojos pupeles, šparaginės pupeles ir likusius ingredientus į didelį dubenį. Švelniai išmaišykite ir mėgaukitės.
- Skonis: 10/10. Lengva paruošti ir skanios
- Porcijų skaičius: 4-6
- Ar gaminčiau dar kartą: Taip
- Šaltinis: http://www.stuckonsweet.com
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą