2011 m. spalio 30 d., sekmadienis

Belgiški vafliai arba tiesiog širdiniai blynai




Ingredientai:
2 puodeliai miltų
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
1/2 šaukštelio druskos
dideli kiaušiniai,  baltymai atskirti nuo trynių
1/4 puodelio cukraus
šaukštai nesūdyto sviesto, ištirpinto
puodeliai pieno


Gaminimas:
Įkaitinkite keptuvę.
Persijokite miltuskepimo miltelius ir druską. Kitame dubenėlyje, išplakite kiaušinių trynius ir cukrųkol ištirps cukrus. Kiaušinių baltymus išplakite kol masė pabals. Į trynių masę supilkite sviestą ir pieną, išplakite šluotele iki vientisos masėsSudėkite miltų mišinį ir  dar kartelį išmaišykite. Į išmaišytą masę sudėkite išplaktus kiaušinių baltymus, lengvai išmaišykite. Tešlą pilkite į keptuvę ir kepkite kol blynai parus iki auksinės rudos spalvos.

Skonis: 9.5/10
Sudėtingumas: lengva
Porcijų skaičius: 4-6 asmenims
Ar gaminčiau dar kartą: Taip 

Šaltinis:
www.sugarlaws.com
Papildoma informacija: stiklinė 250 ml

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

 
;