Ingredientai:
2 puodeliai miltų
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
1/2 šaukštelio druskos
4 dideli kiaušiniai, baltymai atskirti nuo trynių
1/4 puodelio cukraus
4 šaukštai nesūdyto sviesto, ištirpinto
2 puodeliai pieno
Gaminimas:
Įkaitinkite keptuvę.
Persijokite miltus, kepimo miltelius ir druską. Kitame dubenėlyje, išplakite kiaušinių trynius ir cukrų, kol ištirps cukrus. Kiaušinių baltymus išplakite kol masė pabals. Į trynių masę supilkite sviestą ir pieną, išplakite šluotele iki vientisos masės. Sudėkite miltų mišinį ir dar kartelį išmaišykite. Į išmaišytą masę sudėkite išplaktus kiaušinių baltymus, lengvai išmaišykite. Tešlą pilkite į keptuvę ir kepkite kol blynai parus iki auksinės rudos spalvos.
Skonis: 9.5/10
Sudėtingumas: lengva
Porcijų skaičius: 4-6 asmenims
Ar gaminčiau dar kartą: Taip
Šaltinis:www.sugarlaws.com
Sudėtingumas: lengva
Porcijų skaičius: 4-6 asmenims
Ar gaminčiau dar kartą: Taip
Šaltinis:www.sugarlaws.com
Papildoma informacija: stiklinė 250 ml
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą