2014 m. rugsėjo 7 d., sekmadienis

Kinietiški makaronai



Ingredientai

1 česnako skiltelė
1/2 svogūno
10 g imbiero
1 morka
6 mažieji kukurūzai
1/2 raudonos paprikos
6 smidrai
1 šaukštas aliejaus
1 šaukštas sojos padažo
100 g kinietškų makaronų
žiupselis svogūnų laiškų

Gaminimas


Supjaustykite česnaką, svogūną ir sutarkuokite imbierą. Pasiruoškite morką, smidrus, kukurūzus ir papriką, viską smulkiai supjaustykite. Keptuvėje pakaitinkite aliejų, sudėkite česnaką, svogūną ir imbierą pakepinkite ant lengvos kaitros keletą minučių. Sudėkite likusias daržoves ir pakepinkite keletą minučių. Daržovės turi suminkštėti, bet viduje likti šiek tiek traškios. Kol kepa daržovės, išvirkite makaronus pagal pakuotės nurodymus. Daržovėms iškepus supilkite sojos padažą. Sudėkite išvirtus makaronus, pakaitinkite keletą minučių ir suberkite supjaustytus svogūnų laiškus.

  • Skonis: 9/10. Lengva paruošti ir mėgsta vaikai
  • Porcijų skaičius: 3 asmenims
  • Ar gaminčiau dar kartą: taip
  • Šaltinis:  knyga Lene Hansson " Let, lækkert & ligetil"

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

 
;