Ingredientai
2 šaukštai aliejus
4 stiklinės miltų
1/2 puodelio cukraus
2 1/2 a.š. kepimo miltelių
1/2 šaukštelio druskos
1 kiaušinis
1/2 puodelio pieno
2 arbatiniai šaukšteliai vanilės
1 stiklinės rudojo cukraus
1 1/2 šaukštelių cinamono
226 g sviesto, ištirpinto ir atvėsinto
Gaminimas
Sumaišykite 1 1/2 stiklinės miltų, cukrų, kepimo miltelius ir druską. Kitame inde sumaišykite kiaušinį, pieną, aliejų ir vanilę. Sumaišykite miltų ir pieno mases kartu.
Pasiruoškite kepimo skardą (22 × 33 cm) ir įtieskite kepimo popierių. Paskleiskite tešlą tolygiai.
Į indą sudėkite likusius 2 1/2 stiklinės miltų, rudą cukrų ir cinamoną. Supilkite sviestą ir maišykite, kol tešla sulips į didelius trupinius. Pabarstykite juos tolygiai ant tešlos. Kepkite įkaitintoje orkaitėje iki 170 laipsnių 30 minučių arba tol, kol įsmeigtas dantų krapštukas liks švarus.
- Skonis: 10/10 Paprastas, bet gardus
- Porcijų skaičius: kepimo skarda 22x 33 cm
- Ar gaminčiau dar kartą: Taip
- Šaltinis: http://bakedbree.com/
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą