2014 m. kovo 18 d., antradienis

Niujorko trupinis pyragas


Ingredientai

2 šaukštai  aliejus 
4 stiklinės miltų 
1/2 puodelio cukraus 
2 1/2 a.š. kepimo miltelių 
1/2 šaukštelio druskos 
1 kiaušinis 
1/2 puodelio pieno 
2 arbatiniai šaukšteliai vanilės 
1 stiklinės rudojo cukraus 
1 1/2 šaukštelių cinamono 
226 g sviesto, ištirpinto ir atvėsinto

Gaminimas

Sumaišykite 1 1/2 stiklinės miltų, cukrų, kepimo miltelius ir druską.  Kitame inde sumaišykite kiaušinį, pieną, aliejų ir vanilę. Sumaišykite miltų ir pieno mases kartu. 
Pasiruoškite kepimo skardą (22 × 33 cm) ir įtieskite kepimo popierių. Paskleiskite tešlą tolygiai. 
Į indą sudėkite likusius 2 1/2 stiklinės miltų, rudą cukrų ir cinamoną. Supilkite sviestą ir maišykite, kol tešla sulips į didelius trupinius. Pabarstykite juos tolygiai ant tešlos. Kepkite įkaitintoje orkaitėje iki 170 laipsnių 30 minučių arba tol, kol įsmeigtas dantų krapštukas liks švarus. 


  • Skonis: 10/10 Paprastas, bet gardus
  • Porcijų skaičius: kepimo skarda 22x 33 cm
  • Ar gaminčiau dar kartą: Taip
  • Šaltinis: http://bakedbree.com/

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

 
;