2013 m. spalio 4 d., penktadienis

Burokėlių traškučiai


Ingredientai

burokėlių (pailgi, nedidelio skersmen)
stambios druskos

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180 C. Į skardą įtieskite kepimo popierių. Burokėlius gerai nupjaukite, nusausinkitee ir nuskuskite. Plonai, plonai supjaustykite. Išdėliokite griežinėlius skardoje, gali liestis vienas prie kito, nes susitrauks. Pabarstykite druska. Ir kepkite apie 15 – 20 minučių. Kepimo laikas priklauso nuo griežinėlių storio.




  • Skonis: 10/10  Skaniausi tą pačią dieną
  • Porcijų skaičius: priklausomai nuo kantrybės, kiek pridžiovinsite, tiek ir turėsite :)
  • Ar gaminčiau dar kartą:  Taip
  • Šaltinis: http:http://www.tinginiai.com
  • 1 komentaras:

    Tadas rašė...

    Pabarsčius tarkuotu Džiugo sūriu, puikiai tinka kaip užkandis prie alaus!

    Rašyti komentarą

     
    ;