Ingredientai
1 saujos šviežių makaronų
1skardinė tuno, vandenyje
3 pomidorai
1 nedidelis svogūnas
1 didelė česnako skiltelė
1 arbatinis šaukštelis malto cinamono
1/2-1 stiklinės vandens
druskos ir pipirų
1 dl drietinėlės
2 šaukštai džiovintų bazilikų
citrinų sultys
Parmezano sūrio
Gaminimas
Supjaustykite svogūną ir česnakų. Sudėkite svogūną ir česnaką į karštą keptuvę su alyvuogių aliejumi suberkite cinamoną ir troškinkite 5 minutes ant vidutinės ugnies. Susmulkinkite pomidorus sudėkite į keptuvę, sudėkite tuną, vandenį, druską ir pipirus. Troškinkite 10 minučių keptuvėje. Supilkite grietinėlę ir bazilikus, paskaninkite druska ir pipirais. Patroškinkite 5 min. Tuo tarpu, išvirkite makaronus pagal nurodymus ant pakuotės. Kai makaronai išvirti, sudėkite į lėkštę užpilkite tuno padažą ant viršaus, užlašinkite šviežių citrinų sulčių ir pabarstykite parmezano sūrio.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą