2013 m. balandžio 16 d., antradienis

Brokolių, vynuogių ir makaronų salotos



Ingredientai

1 stiklinė graikiškų riešutų
250 g makaronų
1 brokolis
1 stiklinė majonezo 
1/3 stiklinės cukraus
1/3 stiklinės kubeliais supjaustyto raudono svogūno
1/3 stiklinės raudonojo vyno acto
1 šaukštelis druskos
2 stiklinės raudonųjų vynuogių, perpjautų per pusę
8 juostelės kiaulienos šoninės, supjaustytos 

Gaminimas

Išvirti makaronus pagal ant pakelio nurodytą laiką. Jiems beverdant, supjaustyti brokolių žiedynus. Išmaišyti majonezą su cukrumi, raudonaisiais svogūnas, actu ir druska. Į padažą sudėkite brokolius, virtus makaronus ir vynuoges, gerai išmaišykite. Salotas atvėsinkite šaldytuve ne mažiau kaip 3 valandas. Šoninę ir riešutus į salotas įmaišykite tik prieš patiekiant.

Skonis: 10/10 
Sudėtingumas:  Nieko sudėtingo
Porcijų skaičius: 6- 8 asmenims
Ar gaminčiau dar kartą: Taip
Šaltinis: http://www.myrecipes.com su savo interpretacijomis

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

 
;