2012 m. lapkričio 5 d., pirmadienis

Žuvies maltinukai su kario padažu


Ingredientai


500 g menkių filė
1 kiaušinis
2 šaukštai miltų
1 šaukštas rapsų aliejus
1 stiklinė grietinėlės 9%
1 šaukštelis kario
150 g marinuotų agurkėlių (kornišonų)
druska ir pipirai

Gaminimas


Į sumaltą žuvį įmaišyti kiaušinį, miltus ir ½ puodelio vandens, druską ir pipirus. Formuoti maltinukus ir akpekti įkaitintame aliejuje. Kol kepa maltinukai, pasiruoškite padažą. Išmaišykite grietinėlę su kario milteliais ir susmulkintais kornišonais. Paskaninkite druska ir pipirais.


Skonis: 10/10 
Sudėtingumas: Labai paprasta
Porcijų skaičius: 4 asmenims
Ar gaminčiau dar kartą:  Taip
Šaltinis: pamenu tik kad receptas iš daniško puslapio


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

 
;