Ingredienatai
Prinokusio moliūgo gabalėlio
mėlynojo pelėsio sūrio
šviesios duonos
kelių šakelių šviežių čiobrelių
alyvuogių aliejaus
druskos ir grūstų juodųjų pipirų
Gaminimas
Moliūgo odelę nulupame, išpjauname minkštimą su sėklomis, likusią dalį supjaustome kubeliais. Moliūgo kubelius paskleidžiame ant kepimo skardos, pašlakstome aliejumi, beriame druskos ir pipirų, sudedam čiobrelių šakeles ir rankomis viską sumaišom, kad moliūgo kubeliai tolygiai apsiveltų prieskoniais. Pašauname į orkaitę ir kepame 180 laipsnių temperatūroje, kol moliūgo kubeliai suminkštės, apie 15 min (labai priklauso nuo kubelių dydžio).
Kol moliūgas kepa, imamės duonos. Ją supjaustome maždaug 1 cm storio riekelėmis, išdėliojame ant kepimo grotelių ir pašauname į orkaitę kartu su moliūgais, kad duona apskrustų.
Kai moliūgas suminkštės, o duona apskrus, ištraukiame. Tuomet išdėlioti moliūgo gabalėlius ant duonos riekelių ir ant viršaus pabarstyti sūrio.
Skonis: 10/10
Sudėtingumas: Labai paprasta
Porcijų skaičius: -
Ar gaminčiau dar kartą: Taip
Šaltinis: http://littleworld-sandra.blogspot.dk

Komentarų nėra:
Rašyti komentarą