2012 m. lapkričio 5 d., pirmadienis

Morkų salotos


Ingredienatai

3 nuplautos ir nuluptos morkos
2 cm gabaliukas imbiero, nuplauto ir nulupto
pundelis šviežių petražolių
saujelė migdolų plokštelių
1 citrinos sultys
1/2 apelsino sultys
3 v.š. alyvuogiu aliejaus
druskos ir juodųjų pipirų



Gaminimas

Morkas sutarkuoti tarka, nuluptą imbierą sutarkuoti smulkia tarka ir sudėti į dubenėlį su morkomis. Susmulkinti petražoles ir taip pat sudėti į salotas. Išspausti citrinos ir apelsino sultis, pagardinti druska ir pipirais, apšlakstyti aliejumi ir gerai išmaisyti. Sausoje keptuvėje  paskrudinkite migdolus ir suberkite ant salotų.


Skonis: 10/10 
Sudėtingumas: Labai paprastas
Porcijų skaičius: 3 asmenims
Ar gaminčiau dar kartą:  Taip
Šaltinis: http://surfingtheworldcuisine.blogspot.dk su savo interpretacijomis

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

 
;