Ingredienatai
3 nuplautos ir nuluptos morkos
2 cm gabaliukas imbiero, nuplauto ir nulupto
pundelis šviežių petražolių
saujelė migdolų plokštelių
1 citrinos sultys
1/2 apelsino sultys
3 v.š. alyvuogiu aliejaus
druskos ir juodųjų pipirų
Gaminimas
Morkas sutarkuoti tarka, nuluptą imbierą sutarkuoti smulkia tarka ir sudėti į dubenėlį su morkomis. Susmulkinti petražoles ir taip pat sudėti į salotas. Išspausti citrinos ir apelsino sultis, pagardinti druska ir pipirais, apšlakstyti aliejumi ir gerai išmaisyti. Sausoje keptuvėje paskrudinkite migdolus ir suberkite ant salotų.
Skonis: 10/10
Sudėtingumas: Labai paprastas
Porcijų skaičius: 3 asmenims
Ar gaminčiau dar kartą: Taip
Šaltinis: http://surfingtheworldcuisine.blogspot.dk su savo interpretacijomis
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą