Ingredientai
50 g lydyto sviesto
225 g miltų
1/2 arbatinio šaukštelio druskos
15 g mielių
1 šaukštas rudojo cukraus
50 g razinų
1 apelsino žievelė
2 šaukštai šilto vandens
2 kiaušiniai, lengvai išplakti
pieno bandelių patepimui
Gaminimas
Persijoti miltus, sumaišyti su druska, suberti cukrų, razinas ir apelsino žievelę. Kitame inde sumaišyti mieles su vandeniu, supilti kiaušinus, sviestą. Į miltų mišinį supilkite skystą masę ir užminkykite tešlą. Suformuokite rutuliuką, uždenkite rankšluostėliu bei padėkite šiltai apie valandai, kol masė padidės dvigubai. Pakilusią tešlą perminkykite ir padalykite į 6 apskritas lygias bandeles ir sudėkite i keksiukų formą Bandeles palikite šiltai apie 30-60 minučių, kad pakiltų. Patepkite pienu ir kepkite įkaitintoje iki 200°C orkaitėje apie 15 minučių.
Skonis: 10/10 Razinos, apelsino žievelė ir rudas cukrus labai dera kartu
Sudėtingumas: lengva
Porcijų skaičius: 6 bandelės
Ar gaminčiau dar kartą: Taip
Šaltinis: Knyga " Favoritter Bagværk. Over 100 opskrifter"
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą