2012 m. liepos 19 d., ketvirtadienis

Panna cotta su medumi ir šilauogėmis



Ingredientai

500 ml grietinėlės (35 proc. riebumo)
120 ml pieno
70 g medaus
1 vanilės ankštis
3,5 šaukšteliai želatinos
1 stiklinė uogų

Gaminimas

Grietinėlę, pieną, medų ir išilgai per pusę perpjautą vanilės ankštį užvirkite. Nukelkite nuo viryklės, imaišykite želatiną ir leiskite pastovėti 2 min. Ankštį išgriebkite, masę šluotele gerai išmaišykite ir supilkite į indelius. Laikykite šaldytuve apie 4 val. Patiekite su uogomis.


  • Skonis: 10/10  Labai skanu
  • Porcijų skaičius: 4 asmenims
  • Ar gaminčiau dar kartą:  Taip
  • Šaltinis:  Knyga "7 ingredientai" su savo interpretacijomis


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

 
;