Ingredientai
1/2 stiklinės cukraus
2 šaukštai augalinio aliejaus
1/2 arbatinio šaukštelio druskos
1 didelis kiaušinis
1 stiklinė tarkuotos cukinijos
1 stiklinė tarkuotų morkų
1/4 stiklinės kapotų graikiškų riešutų,
1 stiklinė miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis malto cinamono
1/4 šaukštelis malto imbiero
1/4 šaukštelis tarkuoto muskato
Gaminimas
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Dideliame dubenyje suplakite cukrų, aliejų, druską ir kiaušinį. Sudėti cukiniją, morkas, graikiškus riešutus. Suplakite kartu likusius ingredientus atskirame dubenėlyje, tada sudėkite į tešlą. Išmaišykite. Padalinkite tešlą tolygiai į paruoštas keksiukų formeles. Leiskite keksiukams pailsėti 10 minučių prieš kepant. Kepkite, kol kraštai truputį paruduos, apie 18 iki 25 minučių.
- Skonis: 10/10 Labai skanūs
- Porcijų skaičius: 6-8 keksiukai
- Ar gaminčiau dar kartą: Taip
- Šaltinis: http://gimmesomeoven.com
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą