2012 m. birželio 6 d., trečiadienis

Morkų ir cukinijų keksiukai







Ingredientai 

1/2 stiklinės cukraus
2 šaukštai augalinio aliejaus
1/2 arbatinio šaukštelio druskos 
1 didelis kiaušinis 
1 stiklinė tarkuotos cukinijos 
1 stiklinė tarkuotų morkų 
1/4 stiklinės kapotų graikiškų riešutų, 
1 stiklinė miltų 
1 šaukštelis kepimo miltelių 
1 šaukštelis malto cinamono 
1/4 šaukštelis malto imbiero 
1/4 šaukštelis tarkuoto muskato 

Gaminimas 
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Dideliame dubenyje suplakite cukrų, aliejų, druską ir kiaušinį. Sudėti cukiniją, morkas, graikiškus riešutus. Suplakite kartu likusius ingredientus atskirame dubenėlyje, tada sudėkite į tešlą. Išmaišykite. Padalinkite tešlą tolygiai į paruoštas keksiukų formeles. Leiskite keksiukams pailsėti 10 minučių prieš kepant. Kepkite, kol kraštai truputį paruduos, apie 18 iki 25 minučių.

  • Skonis: 10/10  Labai skanūs
  • Porcijų skaičius:  6-8 keksiukai
  • Ar gaminčiau dar kartą:  Taip
  • Šaltinis:  http://gimmesomeoven.com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

 
;