Ingredientai
226 g sviesto, kambario temperatūros
200 g miltų
¾ arb.š. kepimo miltelių
100 g cukraus pudros
1 arb.š. vanilės esencijos
1 arb.š. druskos
240 g saldinto kondensuoto pieno
3 kiaušiniai
Gaminimas
Įkaitinti orkaitę iki 170 C temperatūros. Ištepti sviestu ar ištiesti kepimo popieriumi 26 x 12 cm dydžio kepimo indą.
Cukraus pudrą, sviestą, druską išplakti, kol masė taps puri, apie 2 minutes. Supilti kondensuotą pieną ir išmaišyti iki lygios masės. Kitame dubenyje sumaišyti miltus, kepimo miltelius, ir įmaišyti juos į plakinį. Įmušti kiaušinius, supilti vanilės esenciją ir vėl išmaišyti iki vientisos masės.
Gautą tešlą sukrėsti į paruoštą kepimo indą ir kepti, kol gražiai parus, apie valandą. Visiškai atvėsinti.
- Skonis: 9/10 Labai greitas ir skanus
- Porcijų skaičius: 6-8 asmenims
- Ar gaminčiau dar kartą: Taip
- Šaltinis: http://www.sauletavirtuve.lt
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą