2012 m. balandžio 21 d., šeštadienis

Mieliniai - lietiniai blynai



Ingredientai



60 g cukraus
arbatinis šaukštelis druskos

3 vnt.  kiaušinių
7 g sausų mielių
100 ml saulėgrąžų aliejaus
300 g kvietinių miltų
300 ml pieno
200 ml vandens

Gaminimas

Sumaišome kiaušinius su cukrumi ir druska. Sudedame likusius ingredientus ir gerai dar kartelį išmaišome, kad būtų vientisa masė. Tešlą uždengti ir leisti pakilti, kol padvigubės ir bus puri putojanti masė. Pakilusią tešlą permaišyti ir leisti dar kartą pakilti. Įkaitintą keptuvę patepti aliejumi. Atsargiai semti kaušelį tešlos ir užpilti tolygiai ant keptuvės. Kai paviršius išdžius, apversti ir kepti kitą pusę.

  • Skonis: 10/10  Labai minkšti
  • Sudėtingumas: lengva
  • Porcijų skaičius: nepamenu
  • Ar gaminčiau dar kartą:  Taip
  • Šaltinis: http://foodclub.ru


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

 
;