2012 m. kovo 3 d., šeštadienis

Traškūs avižiniai sausainiai




Ingredientai

100 ml tirpinto sviesto
250 ml avižinių dribsnių
80 ml cukraus
1 kiaušinis
3 šaukštai miltų
1 a.š. vanilino

Gaminimas

Sviestą ištirpinti. Sudėti visus sausus ingredientus į indą, užpilti tirpintu sviestu, gerai išmaišyti. Supilti išplaktą kiaušinį ir dar kartą gerai išmaišyti. Dėti po šaukštelį tešlos ant  kepimo popieriumi išklotos skardos, gražiai paskleisti ir kepti iki 180 0C įkaitintoje orkaitėje 8-11 min. Išėmus palikti apie 10 min, kad atvėstų ir sukietėtų.

Skonis: 9/10
Sudėtingumas: labai lengva
Porcijų skaičius: apie 20 vnt.
Ar gaminčiau dar kartą:  Taip
Šaltinis:http://www.tindirindi.lt/

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

 
;