Ingredientai:
3 kumpeliai
5 griežinėliai imbiero
1/2 svogūno supjaustyto pusmėnuliais
2 anyžių žvaigždės
400 ml vandens
aliejus
Padažas
1/2 svogūno supjaustyto pusmėnuliais
1 apelsino nutarkuota žievelė
1/2 apelsino sulčių
Prieskoniai
1 šaukštas sojos padažo
Druska
Pipirai
1 šaukštas Shaoxing vyno (ryžių vynas)
Gaminimas:
Nuvalyti ir nusausinti kumpelius. Įkaitinti 2 šaukštus aliejaus. Apkepkite kumpelius iki gražiai apskrus. Kumpelius išimkite, sudėkite svogūnus, imbierą ir apkepkite kol pakvips. Sudėkite kumpelius, anyžių žvaigždes, visus prieskonius, supilkite vandenį ir užvirkite. Užvirus kaitrą sumažinkite, uždenkite ir troškinkite 20 minučių. Kitoje keptuvėje įkaitinkite šaukštą aliejaus, apkepkite svogūnus, sudėkite apelsino žievelę, sultis ir supilkite visą sultinį nuo kumpelių. Viską pakaitinkite kol šiek tiek sutirštės. Padažą užpilkite ant kumpelių ir patiekite.
Skonis: 9.5/10
Sudėtingumas: greita ir lengvaAr gaminčiau dar kartą: Taip
Šaltinis: http://www.piggyscookingjournal.com su savo interpretacijomis
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą