Išplakti
sviestą elektriniu mikseriu vidutiniu greičiu iki kreminės konsistencijos,
palaipsniui suberiant cukrų. Sudėti kiaušinius ir vanilę, dar kartelį išplakti.
Kitame inde sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir druską, gerai išmaišyti.
Sudėti miltų mišinį į sviesto masę ir išmaišyti iki vientisos masės. Įdėti pusę
tešlos į dubenėlį, suberti apelsinų žievelę ir gerai išmaišykite. Į kitą pusę
tešlos supilkite tirpintą šokoladą ir gerai išmaišykite. Uždenkite ir
palaikykite tešlą valandą šaldytuve. Iškočiokite stačiakampį iš šokoladinės
tešlos and miltais pabarstyto kepimo popieriaus. Ant viršaus – apelsinų tešlą.
Susukite į ritinėlį, tuomet uždenkite ir padėkite valandai pastovėti. Tuomet
supjaustykite griežinėliais ir kepkite įkaitintoje orkaitėje iki iki 200°,
nuo 10 iki 12 minučių.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą