Ingredientai:
200 g sviesto
2 vidutinio dydžio svogūnai, smulkiai supjaustyti
2 česnako skiltelės, susmulkintos
500 g vištienos kepėnelių
1 apelsino sutarkuota odelė
2 šaukštų apelsinų sulčių
2 šaukštai starkos
Gaminimas:
Svogūnus ir česnakus pakepinti keptuvėje su keletą šaukštų sviesto ant vidutinio karščio. Kai svogūnai pasidaro permatomi juos iššimti iš keptuvės. Pakepinti vištienos kepenėles, sudėti apelsin0 žievelę, supilti starką. Vištienos kepenėlių masę ir svogūnus supilti į maisto procesorių. Kol procesorius veikia, sudėkite sviestą, supjaustytą mažais kubeliais, įpilkite sulčių. Paskaninkite druska, pipirais. Padalinti masę į talpas. Šaldyti, kol masė atvės - apie 2 valandas. Leisti pailsėti paštetui ne mažiau kaip 6 valandas.
Skonis: 10/10 Labai skanus!!
Sudėtingumas: lengvai paruošiama
Porcijų skaičius: 3 maži indeliaiSudėtingumas: lengvai paruošiama
Ar gaminčiau dar kartą: Taip
Šaltinis: © delicious. magazine
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą