Ingredienatai:
400 g avižinių dribsnių
250 g džiovintų riešutų (kokoso drožlių, migdolų plokštelių, lazdyno riešutų)
2 šaukštai linų sėklų
100 ml švelnaus augalinio aliejaus (graikiškų riešutų)
100 ml skysto medaus
100 g juodo šokolado
2 apelsinų nutarkuota žievelė
100 g džiovintų spanguolių
400 g avižinių dribsnių
250 g džiovintų riešutų (kokoso drožlių, migdolų plokštelių, lazdyno riešutų)
2 šaukštai linų sėklų
100 ml švelnaus augalinio aliejaus (graikiškų riešutų)
100 ml skysto medaus
100 g juodo šokolado
2 apelsinų nutarkuota žievelė
100 g džiovintų spanguolių
Gaminimas:
Dubenyje sumaišome avižinius dribsnius su visais riešutais. Viską užpilame aliejumi ir medumi, gerai išmaišome. Supilti į kepimo skardą, kepti įkaitintoje iki 180 laipsnių karščio orkaitėje, 20-30 minučių. Kepančius dribsnius porą kartų pamaišykite. Iškepus sumaišykite su 50 g smulkiai sutarkuoto šokoladado ir gerai išmaišykite. Likusį šokoladą ir spanguoles įmaišykite ataušus avižoms. Laikyti sausame ir sandariame inde, galima iki 3 mėnesių.
Skonis: 9.5/10
Sudėtingumas: lengva
Porcijų skaičius: 850 g
Ar gaminčiau dar kartą: Taip
Ar gaminčiau dar kartą: Taip
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą