112 g balto šokolado
25 g saulėgrąžų
25 g migdolų plokštelių
25 g sezamo sėklų
25 g razinų
1/2 arbatinio šaukštelio cinamono
Gaminimas:
Šokoladą ištirpinti indelyje, kuris pamerktas į karšto vandens vonelę. Saulėgrąžas susmulkinti ir sumaišyti su likusiais ingredientais. Ištirpintą šokoladą gerai išmaišyti su biriu mišiniu. Formuoti saldainius popierinėse formelėse.
Skonis: 9.5/10
Sudėtingumas: lengva, ilgai negenda ir galima pasiruošti iš anksto
Porcijų skaičius: 12 saldainių
Ar gaminčiau dar kartą: Taip, tai buvo puikus desertas vaikams.
Ar gaminčiau dar kartą: Taip, tai buvo puikus desertas vaikams.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą