2011 m. lapkričio 3 d., ketvirtadienis

Omletas su špinatais



Ingredientai:
3 kiaušiniai
50 ml pieno
1 mažas svogūnas
druska, pipirai
saujelė šaldytų špinatų
muskatas
aliejaus

Gaminimas:
Svogūną smulkiai supjaustome ir pakepiname, tuomet sudedam atitirpusius špinatus, pabarstome druska, pipirais ir gausiai pabarstome muskatu. Kiaušinius lengvai išplakame su pienu, druska ir pipirais.  Pusę omleto masės liejame į keptuvę plonu sluoksniu ir kepame uždengę dangčiu. Kai viršutinė omleto puse sustingsta tuomet ištepame špinatų mase ir apverčiame ir trumpai pakepame. Iškeptą omletą dedame į lėkštę ir susukame, perpjauname per pusę ir patiekeme ant duonos.

Skonis: 9.5/10 (muskatas labai gerai dera su špinatais)
Sudėtingumas: lengva (greiti ir idealūs priešpiečiai)
Porcijų skaičius: 2 asmenims
Ar gaminčiau dar kartą: Taip
Šaltinis: sanzar

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

 
;