Ingredientai:
500 g vištienos kepenėlių
2 riekės batono
šaukštelis druskos
1/2 pieno
50g sviesto
1 svogūnas
2 kiaušiniai
pipirai
4 šaukštai petražolių
6 šaukštai džiuvėsėlių
1 l vištienos sultinio
Gaminimas:
Batono riekes užpilti pienu ir apiberti druska. Pamirkyti, kad riekės suminkštėtų.
Į įkaitusią keptuvę sudėti sviestą, jame pakepinti smulkiai supjaustytus svogūnus. Tuomet sudėti nuplautas kepenėles ir batono riekes. Viską pakepinti ir gerai išmaišyti. Atvėsusią masę sumalti, sudėti pipirus, petražoles, kiaušinius, džiūvėsėlius. Tešlą gerai išmaišyti. Sudrėkinti rankas ir formuoti kukulius.
Dėti į verdantį sultinį ir virti apie 20 minučių.
Skonis: 8/10 (minkšti ir purus kukuliai)
Sudėtingumas: lengva, tik reikia laiko
Porcijų skaičius: ~4-6 asmenims
Ar gaminčiau dar kartą: Taip
Ar gaminčiau dar kartą: Taip
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą