Ingredientai:
500 g vištienos file
2 česnako skiltelės
4 šaukštų sojų padažo
1 stiklinė obuolių sulčių
1 poras
aliejaus
druskos
pipirų
Gaminimas:
Vištieną supjaustyti kubeliais ir užpilti marinatu, paruoštu iš obuolių sulčių, sojų padažo, pipirų, druskos ir susmulkinto česnako. Laikyti 1 valandą. Galima ir ilgiau. Porą 1-2 minutes palaikyti verdančiame vandenyje ir atvėsusį supjaustyti stambesniais griežinėliais. Ant medinių iešmelių pakaitomis verti vištienos ir poro gabaliukus. Apkepti keptuvėje ant aliejaus iš visų pusių.
Skonis: 9,5/10
Sudėtingumas: lengva
Porcijų skaičius: 3-4 asmenims
Ar gaminčiau dar kartą: Taip
Šaltinis: SM
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą