Ingredientai:
2 šaukštai sviesto
2 raudonieji svogūnai
500 g morkų
200 g bulvių
750 ml sultinio
125 ml grietinėlės
pipirai
druska
muskato
1 apelsino sulčių
Gaminimas:
Sviestą sudėkite į įkaitusi puodą. Sudėkite supjaustytus svogūnus, pakepkite kol svogūnai taps permatomi. Kubeliais supjaustytas morkas ir bulves sudėkite į keptuvę kartu su svogūnais. Supilkite sultinį ir troškinkite apie 20 minučių ant lengvos ugnies uždengtu dangčiu. Ištroškintas daržoves sutrinkite, supilkite grietinėlę, užvirkite. Paskaninkite druska, pipirais, muskatu ir apelsino sultimis.
Skonis: 9,5/10
Sudėtingumas: lengva
Porcijų skaičius: 4 asmenims
Ar gaminčiau dar kartą: Taip
Šaltinis: Vegetarian, Over 200 healthy recipes su savo interpretacijomis
Papildoma informacija: 270 kcal porcijoje
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą