2011 m. spalio 5 d., trečiadienis

Traški duonelė


Ingredientai:
2 dl moliūgų sėklų
1 dl avižų dribsnių
1 dl avižų sėlenų
1 dl sezamo sėklų
1 dl saulėgrąžų sėklų
1/2 dl linų sėklų
druska
3,5 dl vandens

Gaminimas:
Visus ingridientus sumaišyti. Skardą ištiesti kepimo popieriumi ir mentele iškloti grūdų masę. Išklota masę supjaustykite - atskirkite gabalėliais. Tuomet iškeptą duonelę bus lengviau padalinti (žiūrėti nuotrauką apačioje). Kepti iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje  apie 30- 40 minučių arba kol duonelė lengvai atšoks nuo kepimo popieriaus.



Skonis: 9/10 (skanu tiek viena, tiek su sūriu ar lašeliu medaus)
Sudėtingumas: lengva
Porcijų skaičius: ~1,5 kepimo skardos
Ar gaminčiau dar kartą: Taip
Šaltinis: http://madebyeva.blogspot.com su savo interpretacijomis
Papildoma informacija: grūdus galima keisti pagal savo nuomonę

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

 
;