Ingredientai:
1 l riebaus kefyro
Gaminimas:
Litrą kefyro užšaldyti kameroje. Pritrūkus varškės užšaldytą masę atlaidinti kiaurasamtyje, į kuri įdenkite kelis sluoksnius merlės. Skystis išbėgs, o kas liks - bus varškė.
Skonis: 9,5/10 (minkšta ir labai skani, verta išbandyti)
Sudėtingumas: lengva
Porcijų skaičius: 300 g
Ar gaminčiau dar kartą: O tikrai, kad gaminsiu! Atspėkit kiek litrų kefyro šąla kameroje?
Šaltinis: http://citrinoszievele.blogspot.com
Sudėtingumas: lengva
Porcijų skaičius: 300 g
Ar gaminčiau dar kartą: O tikrai, kad gaminsiu! Atspėkit kiek litrų kefyro šąla kameroje?
2 komentarai:
:)) tai iš LT nebesivešit?
Na manau, kad vešimės ir iš Lietuvos :)
Rašyti komentarą