2011 m. spalio 23 d., sekmadienis

Naminė kreminė varškė


Ingredientai:
1 l riebaus kefyro

Gaminimas:
Litrą kefyro užšaldyti kameroje. Pritrūkus varškės užšaldytą masę atlaidinti kiaurasamtyje, į kuri įdenkite kelis sluoksnius merlės. Skystis išbėgs, o kas liks - bus varškė.


Skonis: 9,5/10 (minkšta ir labai skani, verta išbandyti)
Sudėtingumas: lengva
Porcijų skaičius: 300 g
Ar gaminčiau dar kartą: O tikrai, kad gaminsiu! Atspėkit kiek litrų kefyro šąla kameroje?
Šaltinis: http://citrinoszievele.blogspot.com

2 komentarai:

Ausra rašė...

:)) tai iš LT nebesivešit?

Sandra rašė...

Na manau, kad vešimės ir iš Lietuvos :)

Rašyti komentarą

 
;