2011 m. spalio 20 d., ketvirtadienis

Apelsininiai sausainiai





Ingredientai:
50 g tepamo varkės sūrelio 
113 g sviesto
1/2 stiklinės cukraus
1 valgomas šaukštas šviežio apelsino žievelės drožlių
1 kiaušinio trynys

1 šaukštelis vanilės ekstrakto
200 g miltų

Gaminimas:
Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių karščio. Pasitieskit kepimo popierių. Dideliame inde sumaišykite varškės sūrelį, sviestą, cukrų, apelsino žievelę, kiaušinio trynį ir vanilę. Masę gerai išplakite su virtuviniu plaktuvu. Tuomet masę sudėkite į konditerinį maišą ir formuokite 1.5 cm skersmens sausainius. Sausainius kepkite apie 20 minučių kol sausainių krašteliai gražiai parus. Atvėsusius sausainius sutepti pienišku šokoladu ir sulipinti po du.

Skonis: 9,5/10 (trapus, lengvi, verta išbandyti)
Sudėtingumas: lengva
Porcijų skaičius: 2 kepimo skardos
Ar gaminčiau dar kartą: Taip
Šaltinis: Nepamenu
Papildoma informacija: Stiklinė 250 ml. 



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

 
;