2011 m. spalio 23 d., sekmadienis

Lašišos šašlykas su medumi ir sojų padažu





Ingredientai:
350 g lašišos file
3 šaukštai sojų padažo
šiek tiek aitriojo pipiro
3 šaukštai medaus
1 šaukštas sviesto

Gaminimas: 
Keptuvėje ant lengvos kaitros pakaitinkite sojų padažą su medumi ir smulkiai supjaustytą nuo sėklų atskirtą aitrųjį pipirą. Lašišos file supjaustykite gabaliukais, apliekite paruoštu atvėsusiu marinatu ir palaikykite 30 min. Lašišos gabaliukus sumaukite ant iešmelių, dėkite į įkaitusia keptuvę su sviestu. Kepkite 5 min iš kiekvienos puses. Kepimo laikas gali skirtis  priklausomai nuo gabalėlių dydžio.

Skonis: 9/10 (skanus, šiek tiek pikantiškas skonis)
Sudėtingumas: lengva
Porcijų skaičius: 2 asmenims

Ar gaminčiau dar kartą: Taip 
Šaltinis: SM
Papildoma informacija: Aitriojo pipiro galima nenaudoti



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

 
;