Ingredientai:
350 g lašišos file
3 šaukštai sojų padažo
šiek tiek aitriojo pipiro
3 šaukštai medaus
1 šaukštas sviestoGaminimas:
Keptuvėje ant lengvos kaitros pakaitinkite sojų padažą su medumi ir smulkiai supjaustytą nuo sėklų atskirtą aitrųjį pipirą. Lašišos file supjaustykite gabaliukais, apliekite paruoštu atvėsusiu marinatu ir palaikykite 30 min. Lašišos gabaliukus sumaukite ant iešmelių, dėkite į įkaitusia keptuvę su sviestu. Kepkite 5 min iš kiekvienos puses. Kepimo laikas gali skirtis priklausomai nuo gabalėlių dydžio.
Skonis: 9/10 (skanus, šiek tiek pikantiškas skonis)
Sudėtingumas: lengva
Porcijų skaičius: 2 asmenims
Ar gaminčiau dar kartą: Taip
Šaltinis: SM
Papildoma informacija: Aitriojo pipiro galima nenaudoti
Sudėtingumas: lengva
Porcijų skaičius: 2 asmenims
Ar gaminčiau dar kartą: Taip
Šaltinis: SM
Papildoma informacija: Aitriojo pipiro galima nenaudoti
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą