Ingredientai:
2 morkos
2 burokėliai
2 pastarnokai
2 petražolių šaknys
druska
stambiai malti pipirai
aliejus
svogūnų laiškai
Gaminimas:
Daržoves nuskuskite ir supjaustykite stambiai. Visas šviesias daržoves suberkite į verdantį vandenį pavirkite 10 minučių. Burokėlius virkite atskirai, taip pat 10 minučių. Apvirtas daržoves suberkite į kepimo skardas (burokėliai atskirai) apšlakstykite aliejumi ir apibarstykite stambia duska bei pipirais. Kepkite įkaitintoje iki 200 laipsnių orkaitėje 40 minučių arba kol daržovės suminkštės bei apskrus. Prieš valgant apiberti svogūnų laiškais, bet nėra būtina.
Skonis: 9,5/10 ( labai skanu, kiekviena daržovė atsiskleidžia savo nuostabiu skoniu)
Sudėtingumas: lengva
Porcijų skaičius: 2-3 asmenims
Ar gaminčiau dar kartą: Taip
Šaltinis: Hjørring Kro
Sudėtingumas: lengva
Porcijų skaičius: 2-3 asmenims
Ar gaminčiau dar kartą: Taip
Šaltinis: Hjørring Kro
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą