2011 m. spalio 26 d., trečiadienis

Moliūgų džemas



Ingredientai:
800 g pakepto moliūgo
500 g cukraus
1 citrina
1 apelsinas

Gaminimas:
Išvalyta moliūgą supjaustykite riekėmis, kiekvieną riekę susukite į foliją ir kepkite įkaitintoje orkaitėje iki 220 laipsnių 20 minučių. Atvėsinkite moliūgą, nupjaukite odą, smulkiai supjaustykite.Virti su cukrumi kol moliūgas visai sutiš ir taps kreminė masė. Gali tekti įpilti šiek tiek vandens. (nors aš nepyliau) Tuomet supilkite citrinos ir apelsino sultis, dar kartą užvirkite ir supilstykite į stiklainius.

Skonis: 9/10 (saldoka, bet tai juk džemas)
Sudėtingumas: lengva
Porcijų skaičius: nežinau, nes nepamatavau indelių tūrio
Ar gaminčiau dar kartą: Taip 

Šaltinis: 
http://www.veganwiz.com su savo interpretacijomis

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

 
;