Alyvuogių aliejaus
druskos, pipirų
2 po 225g baltos žuvies file (menkė)
1 saujelė šviežių suplėšytų bazilikų
1 nuluptas, be kauliuko, perpjautas per pusę ir griežinėliais pjaustytas avokadas
150 g virtų arba žalių krevečių
140 ml grietinėlės
150 g čederio sūrio
Gaminimas:
Įkaitintinkite orkaitę iki 220 laipsnių karščio. Į kepimo skardą įpilkite šlakelį alyvuogių aliejaus, žuvį iš abiejų pusių įtrinkite prieskoniais ir įdėkite į skardą. File apibarstykite bazilikais, avokado gabalėliais ir krevetėmis. Ant viršaus pašlakstykite grietinėles ir užtarkuokite sūrio. Kepkite įkaitintos orkaitės viršuje 15-20 minučių, kol gražiai parus ir iškils burbuliukų.
Skonis: 9,5/10 (nuostabaus švelnaus skonio)
Sudėtingumas: lengva
Porcijų skaičius: 2 asmenims
Ar gaminčiau dar kartą:Taip
Šaltinis: Jamie Oliver "Laimingos virtuvės paslaptys" su savo interpretacijomis
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą