Ingredientai:
1 nuskustas lapinis salieras
alyvuogių aliejaus
1 sauja čiobrelių lapelių
2 smulkiai supjaustytos česnako skiltelės
druskos
pipirų
3-4 valgomieji šaukštai vandens arba sultinio
Gaminimas:
Supjaustyti salierą 1 cm dydžio kubeliais. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite 3 šaukštus aliejaus, paskui sumeskite salierus, čiobrelius ir česnakus, įberkite druskos ir pipirų. Viską išmaišykite ir 5 minutes kepkite ant stiprios ugnies, kad įgytų spalvą. Sumažinkite ugnį, įpilkite vandens arba sultinio, uždenkite dangčiu ir troškinkite 25 minutes arba kol suminkštės.
Skonis: 9,5/10
Sudėtingumas: lengva
Porcijų skaičius: 4 asmenims
Ar gaminčiau dar kartą:Taip
Šaltinis: Jamie Oliver "Laimingos virtuvės paslaptys" su savo interpretacijomis
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą