2011 m. rugsėjo 20 d., antradienis

Keptos kukurūzų burbuolės


Ingredientai:
2 kukurūzų burbuolės
gabalėlis sviesto
stambios druskos

Gaminimas:
Nuvalome nuo burbuolių lapus, padaliname pusiau ir sudedame į įkaitusi vandenį. Verdame 5- 10 min (priklausomai nuo burbuolės dydžio). Kukurūzai turi įgauti gražią auksinę spalvą. Ištraukus burbuoles iš vandens sudedame  į keptuvę su įkaitusiu sviestu ir dar pakepame keletą minučių. Kol kepa apibarstome stambia druska. Į iškeptus kukurūzus įsmeigti po dantų krapštuką į abu šonus, tuomet patogiau valgyti.

Skonis: 9,5/10
Sudėtingumas: lengva
Porcijų skaičius: ~ 2/4 porcijos
Ar gaminčiau dar kartą: Taip
Šaltinis: Klasika

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

 
;