2014 m. kovo 4 d., antradienis

Čirviniai blynai su migdolais




 Ingredientai

125 g minkšto sviesto
50 g cukraus
2 šaukšteliai vanilės
žiupsnelis druskos
3 kiaušiniai
200 g miltų
100 g maltų migdolų
1 1/2 šaukštelio kepimo miltelių
210 ml pieno

Gaminimas

Sviestą išsukite su cukrumi, vanile ir druska. Po vieną vis plakdami sudėkite kiaušinius. Kitame inde sumaišykite miltus, maltus migdolus ir kepimo miltelius. Miltų masė suberkite į sviesto masę ir išplakite. Tuomet įmaišykite pieną.  Kepkite įkaitintoje keptuvėje.

  • Skonis: 9/10 Šiek tiek sausesni, nei įprasti blynai.
  • Porcijų skaičius: 10 blynų
  • Ar gaminčiau dar kartą:  Taip
  • Šaltinis:  Knygelė "Sprøde Vafler"
  • Papildoma informacija: orginaliame recepte pieno nurodyta 45 ml. Bet man gavosi labai tiršta tešla, užtat kiekį didinau.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

 
;