Ingredientai
225 g sviesto, atšaldyti ir supjaustyti
225 g miltų
100 g manų kruopos
100 g cukraus, plius 2 šaukštai
225 g aviečių uogienės
50 g migdolų be luobelės, stambiai kapotų
Gaminimas
Pasiruoškite 20cm x 25cm kepimo skardą, įtieskite kepimo popierių. Įkaitinkite orkaitę iki 160° C. Sumaišykite miltus, manų kruopas ir 100g cukraus. Maišykite kol masė pradės lipti. Pusę masės panaudokite pagrindui ištiesti kepimo skardoje. Paskirstykite uogienę. Sudėkite migdolus ir 2 šaukštus cukraus į likusį tešlos mišinį. Pabarstykite ant aviečių uogienės sluoksnio. Kepkite 40 minučių iki šviesiai auksinės rudos spalvos. Išimkite skardą iš orkaitės ir palikite 10 minučių, kad šiek tiek atvėstų ir supjaustykite. Leiskite pilnai atvėsti.
- Skonis: 9/10 Trapus ir skanus
- Porcijų skaičius: 20cm x 25 cm kepimo skarda
- Ar gaminčiau dar kartą: Taip
- Šaltinis: http://www.deliciousmagazine.co.uk
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą