2014 m. vasario 26 d., trečiadienis

Trupininis pyragas


 Ingredientai

225 g sviesto, atšaldyti ir supjaustyti
225 g miltų 
100 g manų kruopos 
100 g cukraus, plius 2 šaukštai 
225 g aviečių uogienės 
50 g migdolų be luobelės, stambiai kapotų 

Gaminimas

Pasiruoškite 20cm x 25cm kepimo skardą, įtieskite kepimo popierių. Įkaitinkite orkaitę iki 160° C. Sumaišykite miltus, manų kruopas ir 100g cukraus. Maišykite kol masė pradės lipti. Pusę masės panaudokite pagrindui ištiesti  kepimo skardoje. Paskirstykite uogienę. Sudėkite migdolus ir 2 šaukštus cukraus į likusį tešlos mišinį. Pabarstykite ant aviečių uogienės sluoksnio. Kepkite 40 minučių iki šviesiai auksinės rudos spalvos. Išimkite skardą iš orkaitės ir palikite 10 minučių, kad šiek tiek atvėstų ir supjaustykite. Leiskite pilnai atvėsti.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

 
;