2013 m. lapkričio 1 d., penktadienis

Kokosiniai keksiukai




Ingredientai

Keksiukams
125 g sviesto
175 g cukraus
2 kiaušiniai
100 g miltų
100 g maltų kokosų drožlių

Kremui
110 g kreminio varškės sūrelio (philadelphia, kambario temperatūros)
80 g maskarponės sūrio
60 g sviesto (kambario temperatūros)

Gaminimas

Sviestą išplakti su cukrumi. Beplakant po vieną įmušti kiaušinius. Sumaišyti kokosų miltus su įprastais miltais ir suberti į sviesto ir kiaušinių mišinį. Tešlą paskirstykite į kepimo formeles. Kepkite įkaitintoje  iki 175 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių arba kol  švelniai paruduos. Iškeptus atvėsinkite.
Pasiruoškite kremą. Visus ingredientus sumaišykite ir gerai išplakite. Dekoruokite ant visiškai atvėsusių keksiukų.





  • Skonis: 10/10  Labai skanu
  • Porcijų skaičius: 9 keksiukai
  • Ar gaminčiau dar kartą:  Taip
  • Šaltinis: Knyga " Gyldendals Bagebog"




  • Komentarų nėra:

    Rašyti komentarą

     
    ;