Ingredientai
Keksiukams
125 g sviesto
175 g cukraus
2 kiaušiniai
100 g miltų
100 g maltų kokosų drožlių
Kremui
110 g kreminio varškės sūrelio (philadelphia, kambario temperatūros)
80 g maskarponės sūrio
60 g sviesto (kambario temperatūros)
Gaminimas
Sviestą išplakti su cukrumi. Beplakant po vieną įmušti kiaušinius. Sumaišyti kokosų miltus su įprastais miltais ir suberti į sviesto ir kiaušinių mišinį. Tešlą paskirstykite į kepimo formeles. Kepkite įkaitintoje iki 175 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių arba kol švelniai paruduos. Iškeptus atvėsinkite.
Pasiruoškite kremą. Visus ingredientus sumaišykite ir gerai išplakite. Dekoruokite ant visiškai atvėsusių keksiukų.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą