2012 m. rugpjūčio 22 d., trečiadienis

Obuolių pyragas su aguonomis


Ingredientai



4 kiaušiniai
150 g cukraus
1 a. š. vanilinio cukraus
80 g maltų lazdyno riešutų
4 v. š. sviesto
100 g miltų
4 obuoliai
150 g aguonų




Gaminimas

Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purumo, įmaišyti maltus lazdyno riešutus, ištirpintą sviestą ir miltus. Įmaišyti kubeliais supjaustytus obuolius ir aguonas. Galiausiai atsargiai įmaišyti iki standumo išplaktus kiaušinių baltymus. Tešlą sukrėsti į kepimo formą ir kepti iki 180° C įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

 
;