Ingredientai
5 ančių kojelės
4 valgomi šaukštai sojų padažo
3 valgomi šaukštai penkių prieskonių mišinio
sauja žvaigždanyžių
1/2 cinamono lazdelės
1 valgomas šaukštas alyvuogių aliejaus
16 per pusę perpjautų slyvų be kauliukų
2 valgomi šaukštai rudo cukraus
Gaminimas
Sumaišykite sojų padažą, alyvuogių aliejų, įberkite penkių prieskonių mišinio, saują žvaigždanyžių, įdėkite cinamono lazdelę ir marinuokite ančių kojeles 2 valandas. Tuomet paimkite kepimo skardą, sudėkite slyvas ir cukrų ir ant jų patogiai sudėkite ančių kojeles. Įkaitinkite orkaitę iki 170 C temperatūros, ir kepkite 2 - 2 1/2 valandos, kol mėsa atsiskirs nuo kaulo.
Skonis: 9.5/10
Sudėtingumas: lengva
Porcijų skaičius: 5 asmenimsSudėtingumas: lengva
Ar gaminčiau dar kartą: Taip, esu gaminus keletą kartų Kalėdiniams pietums, tik tuomet naudojau džiovintas slyvas
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą