2012 m. kovo 13 d., antradienis

Ančių kojelės su slyvomis ir žvaigždanyžiais



Ingredientai

5 ančių kojelės
4 valgomi šaukštai sojų padažo
3 valgomi šaukštai penkių prieskonių mišinio
sauja žvaigždanyžių
1/2 cinamono lazdelės
1 valgomas šaukštas alyvuogių aliejaus
16 per pusę perpjautų slyvų be kauliukų
2 valgomi šaukštai rudo cukraus

Gaminimas

Sumaišykite sojų padažą, alyvuogių aliejų, įberkite penkių prieskonių mišinio, saują žvaigždanyžių, įdėkite cinamono lazdelę ir marinuokite ančių kojeles 2 valandas. Tuomet paimkite kepimo skardą, sudėkite slyvas ir cukrų ir ant jų patogiai sudėkite ančių kojeles. Įkaitinkite orkaitę iki 170 C temperatūros, ir kepkite 2 - 2 1/2 valandos, kol mėsa atsiskirs nuo kaulo.

Skonis: 9.5/10
Sudėtingumas: lengva
Porcijų skaičius: 5 asmenims
Ar gaminčiau dar kartą:  Taip, esu gaminus keletą kartų Kalėdiniams pietums, tik tuomet naudojau džiovintas slyvas
Šaltinis: Jamie Oliver "Gaminame su Oliveriu"

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

 
;