2012 m. kovo 13 d., antradienis

Agurkėlių ir varškės pagardas




Ingredientai

5 marinuoti agurkėliai
1 skiletlė česnako
truputėlis krapų
200 g tepamos varškės
2 šaukštai grietinės
1 šaukštas citrinos sulčių
druskos ir pipirų

Gaminimas

Smulkiai supjaustykite agurkėlius. Česnaką sutrinkite ir sumaišykite su krapais. Sumaišome varškę, grietinę, citrinos sultis, pjaustytus agurkėlius, trintą česnaką su krapais. Jei reikia - įberiame druskos ir pipirų.

Skonis: 10/10
Sudėtingumas: labai lengva ir greitai paruošiama
Porcijų skaičius: 8 asmenims
Ar gaminčiau dar kartą:  Taip
Šaltinis: "Beatos virtuvė"

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

 
;