Ingredientai
2 vištienos krūtinėlės
druska
2 kiaušiniai
1 dl riebaus pieno
1 dl grietinėlės
malti juodieji pipirai
1 arbarinis šaukštelis džiovintų čiobrelių
100 g špinatų
Gaminimas
Supjaustykite vištieną gabalais ir sumalkite, suberkite druską, kiaušinius, pieną ir grietinėlę. Suberkite pipirus ir čiobrelius. Masę gerai išmaišykite. Špinatus užmerkite verdančiu vandeniu ir palaikykite minutę. Perskalaukite šaltu vandeniu ir susmulkinkite. Špinatus sudėkite į vištienos masę ir išmaišykite. Kepimo formą ištepkite aliejumi ir sudėkite faršą. Kepti įkaitintoje orkaitėje iki 160° 30-40 minučių. Atvėsinkite ir tik tada išimkite iš kepimo formos.
Skonis: 9 /10
Sudėtingumas: lengva
Porcijų skaičius: 4 asmenims
Ar gaminčiau dar kartą: Taip
Ar gaminčiau dar kartą: Taip
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą