2012 m. sausio 13 d., penktadienis

Kiaušinių ir maltos mėsos vyniotinis



Ingredientai

Omletui
5 kiaušiniai
250 g balto jogurto
350 g tarkuoto fermentinio sūrio

Įdarui
500 g maltos kiaulienos
1/2 tarkuoto muskato
2 šaukštai susmulkintų bazilikų lapelių
1 kiaušinis
druska, pipirai

Gaminimas


Kiaušinius sumaišyti su jogurtu ir tarkuotu fermentiniu sūriu. Supilti į kepimo popieriumi išklotą standartinę orkaitės skardą ir kepti apie 20 min iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Gautą omletinį pagrindą šiek tiek ataušinti.
Ant pagrindo paskleisti įdarą: faršą, sumaišytą su kiaušiniu, smulkiai supjaustytu baziliku, druska ir pipirais bei muskatu. Gautą “kvadratą” atsargiai susukti į vyniotinį ir kepti dar apie 40 min iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Skonis: 9 /10 Skanu, tiek šiltas, tiek atvėsęs
Sudėtingumas: lengva
Porcijų skaičius: 5-6 asmenims
Ar gaminčiau dar kartą: Taip 
Šaltinis: http://www.sauletavirtuve.lt/ su savo interpretacijomis

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

 
;