Tešla
75 g kreminio sūrelio (Philadelphia)
4 šaukštai pieno
3 šaukštai aliejaus
druska
150 g miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
Įdaras
ketvirtis mažo kopūsto, supjaustyto
100 g rūkytos šoninės supjaustytos kubeliais
1 didelis svogūnas, susmulkintas
rozmarino
2 skiltelės česnako sukapotas
4 kiaušiniai
200 g jogurto /grietinės
Gaminimas
Sumaišykite visus tešlos ingredientus. Iškočiokite ir
įtieskite į kepimo formą taip, kad tešlos kraštai užsilektų.
Kopūstus suberti į pasūdytą verdantį vandenį ir virti 5 minutes, tada
atvėsinkite. Gerai
nusausinkite. Keptuvėje pakepinkite šoninę, svogūną, rozmarinų šakeles ir
česnako skilteles, apie 5 minutes iki auksinės spalvos. Suberti kopūstus į
česnako, rozmarinų ir svogūnų mišinį ir išmaišyti.
Kiaušinius lengvai išplakti sudėti jogurtą / grietinę ir
dar kartą gerai išmaišyti. Supilkite kopūstus, gerai išmaišykite ir
supilkite į formą su tešla.
Kepkite 200 ° laipsnių orkaitėje apie 30-40 minučių.
Skonis: 10 /10, išbandžiau keletą skirtingų kopūstų paruošimų būdų, šis patiko labiausiai
Sudėtingumas: lengva
Porcijų skaičius: 4 asmenims
Ar gaminčiau dar kartą: Taip
Ar gaminčiau dar kartą: Taip
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą