2012 m. sausio 10 d., antradienis

Kopūstų pyragas




Ingredientai

Tešla
75 g kreminio sūrelio (Philadelphia)
4 šaukštai pieno
šaukštai aliejaus
druska
150 g miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių

Įdaras
ketvirtis mažo kopūsto, supjaustyto
100 g rūkytos šoninės supjaustytos kubeliais

didelis svogūnas, susmulkintas

rozmarino
2 skiltelės česnako sukapotas
4 kiaušiniai
200 g jogurto /grietinės



Gaminimas

Sumaišykite visus tešlos ingredientus. Iškočiokite ir įtieskite į kepimo formą taip, kad tešlos kraštai užsilektų.

Kopūstus suberti į pasūdytą verdantį vandenį ir virti 5 minutes, tada atvėsinkite. Gerai nusausinkite. Keptuvėje pakepinkite šoninę, svogūną, rozmarinų šakeles ir česnako skilteles, apie 5 minutes iki auksinės spalvos. Suberti kopūstus į česnako, rozmarinų ir svogūnų mišinį ir išmaišyti.

Kiaušinius lengvai išplakti sudėti jogurtą / grietinę ir dar kartą gerai išmaišyti. Supilkite kopūstus, gerai išmaišykite ir supilkite į formą su tešla.

 Kepkite 200 ° laipsnių orkaitėje apie 30-40 minučių.

Skonis: 10 /10, išbandžiau keletą skirtingų kopūstų paruošimų būdų, šis patiko labiausiai
Sudėtingumas: lengva
Porcijų skaičius: 4 asmenims
Ar gaminčiau dar kartą: Taip 
Šaltinis: http://www.bbcgoodfood.comhttp://www.edithskitchen.ro





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

 
;