500 g avižinių dribsnių
100 g džiovintų obuolių
100 g kokoso drožlių
100 g razinų
100 g migdolų (ar kitų riešutų)
1 šaukštas aguonų
2 šaukštai sezamo sėklų
3/4 šaukštelio cinamono
60 ml švelnaus augalinio aliejaus (graikiškų riešutų)
180 ml skysto medaus
Gaminimas:
Dubenyje sumaišome avižinius dribsnius, džiovintus obuolius, riešutus, kokoso drožles, aguonas, sezamo sėklas ir cinamoną. Viską užpilame aliejumi ir medumi, gerai išmaišome. Supilti į kepimo skardą, kepti įkaitintoje orkaitėje iki 180 laipsnių karščio, 30-35 minutes. Kol dribsniai kepa, porą kartų pamaišykite. Iškeptus dribsnius ataušinkite ir įmaišykite razinas. Laikyti sausame ir sandariame inde, galima iki 3 mėnesių.
Skonis: 9.5/10
Sudėtingumas: lengva
Porcijų skaičius: 900 g
Ar gaminčiau dar kartą: Taip
Ar gaminčiau dar kartą: Taip
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą