2011 m. spalio 8 d., šeštadienis

Ananasiniai keksiukai


Ingredientai:
2 puodeliai miltų
2 a. š. kepimo miltelių
1/2 a. š. sodos
100 g vanilinio pudingo miltelių
2/3 puodelio rudojo cukraus
1 kiaušinis, išplaktas
1 puodelis grietinės
220 g skardinė smulkintų ananasų su sultimis
½ puodelio aliejaus


Gaminimas:
Įkaitinti orkaitę iki 210º C. Pasiruošti keksiukų formeles.

Dideliame dubenyje kartu persijoti miltus, kepimo miltelius, sodą, pudingo miltelius ir įmaišyti rudąjį cukrų.Kitame inde sumaišyti kiaušinį ir grietinę. Įmaišyti ananasus ir aliejų. Pilti kiaušinių – ananasų mišinį į miltus, maišyti tik kol miltai sudrėks. Nepermaišyti. Tešla turi būti tiršta. Supilti į formeles užpildant maždaug 2/3 formelės, kepti 15- 20 minučių iki kol pageltonuos.

Skonis: 9.5/10
Sudėtingumas: lengva
Porcijų skaičius: ~24 keksiukus
Ar gaminčiau dar kartą: Taip
Šaltinis: SM
Papildoma informacija: puodelis 250ml

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

 
;