Ingredientai:
Tešlai:
175g miltų
40g margarino
225g cukraus
3 kiaušiniai
1,5dl pieno
2 1/4 šaukštelio kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
Užpilui:
100g margarino
75g kokoso drožlių
175g rudojo cukraus
1/2 puodelio pieno
Gaminimas:
Kiaušinius išplakti kartu su cukrumi iki standžių putų. Miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų sumaišyti kartu. Pieną pašildyti, margariną ištirpinti. Margarinui leisti šiek tiek atvėsti. Tuomet sumaišykite kiaušinių masę, miltus ir pieną su margarinu. Viską gerai išmaišykite. Supilkite masę į kepimo formą ir kepkite 20 minučių 200 laipsnių karščio orkaitėje. Kol pyragas kepa pasiruoškime užpilą. Sumaišykite visus užpilo ingredientus. Margariną išsukite su kokoso drožlėmis, cukrumi ir pienu. Gaunasi biri masė. Kai pyragas iškeps, uždėkite kokoso masę ir dar pakepkite 200 laispnių orkaitėje 5-10 minučių.
Ar gaminčiau dar kartą: Taip
Skonis: 9,5/10
Sudėtingumas: lengvai paruošiama
Porcijų skaičius: ~ 26cm skersmens formaSudėtingumas: lengvai paruošiama
Ar gaminčiau dar kartą: Taip
Šaltinis: http://christinaclarasblog.blogspot.com
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą