Ingredientai
350 g sluoksniuotos tešlos
25 g smulkiai tarkuoto parmezano sūrio
pundelis šviežių petražolių
2 šaukštai kedro riešutų
100 g fetos sūrio, susmulkinto
1 česnako skiltelė, susmulkinta
4 šaukštai alyvuogių aliejaus
vyšniniai pomidorai, perpjauti perpus
Gaminimas
Ant tešlos paviršiaus lengvai pabarstyti parmezano sūrio. Supjaustyti norimo dydžio formomis. Įkaitinkite orkaitę iki 180C.
Subadykite tešlos pagrindus su šakute ir kepkite 15-20 minučių iki auksinės spalvos. Išimkite iš skardos ir palikite atvėsti ant grotelių. Tuo tarpu petražoles ir kedro riešutus susmulkinkite virtuviniu smulkintuvu. Sudėkite sūrį, česnaką ir aliejų, išmaišykite iki vientisos masės.
Tepkite ant atvėsusios sluoksniuotos tešlos ir pagardinkite pomidoru.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą