Ingredientai
180 ml sviesto
375 ml cukraus
330 g tamsaus šokolado, susmulkinto
3 kiaušiniai, lengvai išplakti
675 g sausainių ("Gaidelis")
Papuošimui
225 g tamsaus šokolado
Formą ištiesti kepimo popieriumi. Sviestą išplakti su cukrumi, 1- 2 minutes, iki purios masės. Ant garų ištirpinti šokoladą, į jį įmaišyti sviesto masę ir lengvai išplaktą kiaušinį. Šokoladinę masę sumaišykite su sulaužytais sausainiais ir sudėkite į formą. Atvėsinti šaldytuve ne mažiau nei 3 valandas. Atvėsusį pyragą išimti iš formos, apversti. Šokoladą ištirpinti ant garų ir aplieti pyragą. Leisti šokoladui sustingti.
Skonis: 10/10 Skanus, gaunasi kietesnis, sodraus skonio
Sudėtingumas: Nėra sunku
Porcijų skaičius: 24 cm skersmens kepimo forma
Ar gaminčiau dar kartą: Taip
Šaltinis: nepamenuPorcijų skaičius: 24 cm skersmens kepimo forma
Ar gaminčiau dar kartą: Taip
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą