2012 m. kovo 13 d., antradienis

Varškiniai rageliai


Ingredientai

 200 g minkšto varškės
 60 ml augalinio aliejaus
 60 ml ​​pieno
 35 g cukraus
 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
 1 vanilino
 200 gramų miltų
 žiupsnelis druskos
 1 kiaušinio, lengvai išplaktas
 cinamono pabarstymui


Gaminimas

Išsijoti miltus, suberti kepimo miltelis, cukrų ir vaniliną. Gerai išmaišykite. Kitame inde supilkite pieną ir aliejų su varške ir išmaišykite, palaipsniui sudėkite miltų mišinį ir minkykite tešląĮkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Iškočiokite tešlą plonai, apie 3-4 milimetrų storio, formuokite ragelius. Leiskite pastovėti 15-20 minučių. Užtepkite su plaktu kiaušinių. Kepkite 20-25 minučių. 

Skonis: 10/10  Gustukui labai patiko, valgė ir valgė
Sudėtingumas: lengva
Porcijų skaičius: 4 asmenims
Ar gaminčiau dar kartą:  Taip
Šaltinis:  http://recept.im

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

 
;