Ingredientai:
1 kg moliūgo
5 nedidelės morkos
2 svogūnai
2 česnako skiltelės
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
600 ml avienos sultinio
1/2 rūkytos paprikos miltelių
druskos
3 šaukštai moliūgų sėklų
2 kupini šaukštai natūralaus lydyto sūrelio
Gaminimas:
Moliūgą supjaustykite 2cm storio riekėmis, morkas perpjaukite išilgai, svogūną padalinkite į keturias dalis. Viską sudėkite į skardą. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi, apibarstykite druska ir rūkyta paprika. Daržoves gerai permaišykite rankomis. Kepkite iki 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40 minučių arba kol daržovės suminkštės. Iškepusias daržoves susmulkinkite smulkintuvu. Į puodą supilkite sultinį ir susmulkintas daržoves. Viską užvirinkite. Sudėkite lydyta sūrelį ir gerai išmaišykite. Moliūgo sėklas pakepinkite ir apibarstykite sriubos viršų.
Skonis: 7/10
Sudėtingumas: lengvai paruošiama
Porcijų skaičius: ~ 4 asmenimsSudėtingumas: lengvai paruošiama
Ar gaminčiau dar kartą: Ne (manau, kad paprikos milteliai nedera)
Šaltinis: http://issuu.com/oczurnalas/docs/numeris1ruduo2011 su savo interpretacijomis
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą